Четвер, 28 Березня, 2024

Садовий просить у Шмигаля, аби той відкрив спортивні заклади у Львові

Карантин на Львівщині поки що пом’якшувати не планують – ситуація поки що складається не зі сприятливих, кількість хворих збільшується з кожним днем, тож наразі переходити на новий етап пом’якшення карантину не можна – залишається бути свідомими львів’янами і чемно дотримуватися правил та обмежень, пише lvivyes.com

Та, разом з цим, багатьом вже відверто набридає сидіти вдома – нещодавно львів’яни звернули увагу влади на те, що необхідно повернути до роботи спортивні заклади в місті. На це відреагував Андрій Іванович Садовий, який на своїй сторінці у Facebook днями сповістив про те, що вже звернувся до Уряду з наполегливим проханням повернути до роботи ці заклади, адже це – “атрибут здорового способу життя”.  

Додамо, що мера звернутися до влади з проханням відновлення роботи спортивних закладів спонукала також ситуація, яка склалася на початку червня. 1 червня під стінами Ратуші зібралися на протест львів’яни-спортсмени, а також власники спортивних закладів міста. Вимагали, аби міська влада дозволила працювати фітнес-центрам, спортзалам та басейнам.  

За словами тих, хто вийшов на протест, чомусь по всій країні почали відновлювати роботу такі спортивні заклади, за винятком міста Лева – тут львів’яни не мають по сьогодні змоги повноцінно тренуватися і відвідувати такі заклади.  

Така, здавалося, цілком “здорова” акція протесту львівських спортсменів декому видалася “награною” і Антон Нікулін, начальник міського управління спорту, навіть сказав, що акція може мати політичний характер. Нікулін звернувся до спортсменів зі словами, щоб ті не стали інструментом чиєїсь політичної гри – чимало політичних сил вже вийшли на арену боротьби, пов’язану з майбутніми місцевими виборами.  

Зазначимо, що паралельно з цим мешканці прилеглих до Львова населених пунктів продовжують висловлювати незадоволення через створення Львівської ОТГ.  

.,.,.,.