Вівторок, 19 Березня, 2024

Кандидатка у президенти Ольга Богомолець та її статки

Українцям добре знайоме ім’я Ольги Богомолець – кандидатки на посаду Президента України. Ольга Богомолець – український політичний та громадський діяч, лікар-дерматолог за сумісництвом. Вона також є головою комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я. Ще на початку 2018 року українці мали змогу побачити відеоролик, в якому Ольга Богомолець на фоні Михайлівського собору заявила, що буде боротися з іншими кандидатами на посаду президента у цьому році. Раніше Ольга Богомолець також балотувалася у президенти, розповідає сайт “lvivyes” з посиланням на сайт “24 каналу“. 

Якими статками володіє кандидатка у президенти Ольга Богомолець? Сьогодні відомо, що у декларації за 2017 рік Богомолець зазначила про досить велику кількість нерухомого майна. Загальна площа її земельних угідь становить 6679 квадратних метрів. Ця нерухість “розкидана” різними областями країни:

  • дві ділянки площею 3000 квадратних метрів у селі Іванковичі у Київській області;
  • одна ділянка площею 500 квадратних метрів у селі Покровське Миколаївської області;
  • одна ділянка площею 478 квадратних метрів у місті Сколе, що на Львівщині;
  • одна ділянка площею 962 квадратних метрів у селі Верхнє Синьовидне у Львівській області;
  • одна ділянка площею 1739 квадратних метрів у місті Радомишль на Житомирщині. 

Повідомляється також, що кандидатка в президенти Ольга Богомолець володіє п’ятьма будинками у Львівській, Київській та Миколаївській областях. Їхня загальна площа становить 670,2 квадратних метрів.

Поки що достеменно відомо, що найвідомішим об’єктом нерухомості Ольги Богомолець є історико-культурний комплекс “Замок Радомисль” у Житомирській області. Його площа становить 1950 квадратних метрів. Величезний замок – це цілий комплекс, який часто об’єднує в собі готель, музей, ландшафтний парк, приміщення для урочистих церемоній тощо. 

.,.,.,.