П’ятниця, 29 Березня, 2024

Скандал з кандидатом у президенти: Зеленський здав аналізи "заднім числом"

Цими днями мабуть уся країна спостерігала за тим, як Володимир Зеленський, кандидат у президенти, кинув виклик чинному Президенту України, закликавши його на дебати на НСК “Олімпійський”. Під час відеозвернення до Порошенка Зеленський виставив цілу низку вимог та умов для президента. На роздуми він дав Порошенку 24 години. Перед початком дебатів обидва кандидати мали пройти медичну експертизу, аби довести, що вони не порушують закон і не вживають наркотиків. 

Сьогодні, 2 квітня, Володимир Зеленський поширив в мережі результати пройдених аналізів, пише сайт “lvivyes.com“. При цьому кандидат у президенти спочатку опублікував один варіант аналізів, де вказано дату здачі аналізу 2 квітня, а вже за кілька хвилин з’явилася нова “версія” аналізів, де дата здачі аналізів – 5 квітня. Однак спритні журналісти “Української правди” все ж встигли зберегти обидва варіанти. 

аналізи Зеленський

аналізи Зеленський 2

Як можемо спостерігати, окрім дати здачі аналізів, уся інша інформація повністю збігається. У лабораторії теж оперативно відреагували на такий казус і взяли усю провину на себе: мовляв, провина одного зі співробітників, який замість цифри 5 натиснув на цифру 2. Тут же запевнили, що помилка оператора абсолютно не повинна вплинути на самі результати експертизи. 

Нагадуємо, що напередодні Володимир Зеленський відмовився здавати аналізи у медпункті стадіону “Олімпійський”, як пропонував Петро Порошенко. Шоумен покликав Порошенка здати аналізи в приватній лабораторії “Євролаб”. Також Зеленський запропонував Юлії Тимошенко стати ведучою на майбутніх дебатах і дав їй на роздуми одну добу. Цікаво, що у штабі Порошенка натомість запропонували Зеленському здати волосся на аналізи, адже саме тут сліди наркотиків зберігаються впродовж 90 днів. 

.,.,.,.