П’ятниця, 29 Березня, 2024

У голови ЛОДА знайшли квартири та авто, "сховані" у родичів

Голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка зазначив у своїй декларації за 2016 рік користування 175-метровою квартирою у Львові та автомобілем Honda Accord, які належать не йому, а його тещі Ганні Тимченко, розповідає сайт “lvivyes“. Інформація про заховані у родичів розміщена на сайті “obozrevatel.com“. І це – не єдині статки Синютки, “заховані” у родичів. 

Володіти такою квартирою родичка Синютки за документами стала у 2010 році за договором купівлі-продажу. Відомо також, що Ганна Тимченко придбала місце для автомобіля поблизу, однак згадки в декларації чомусь про це немає. Однак журналісти і раніше стверджували, що якось під час інтерв’ю дружина голови ЛОДА випадково обмовилася про те, що цю квартиру придбали саме вони. Тоді ж жінка і зазначила, що її батьки насправді проживають у столиці. 

Відомо також, що в 2013-2015 роках батьки дружини Синютки придбали дві квартири площами в 50 і 73 квадратних метра. Тоді ж вони заволоділи трьома нежитловими приміщеннями загальною площею в 500 квадратних метрів в новобудові Івано-Франківська. Попри те, що тесть Синютки зареєстрований як підприємець, займається бізнесом, однак журналісти припускають, що цей бізнес може вести сам Синютка або ж його дружина. 

Додамо ще один відомий факт: у 2014 році Наталя Синютка стала власницею ТОВ “Івано-Франківськ АвтоЗАЗ-ДЕУ”. Товариство займається торгівлею автомобілями та наданням в оренду нерухомості. 

Також цікаво, що мати губернатора в 2005 році стала власницею квартири площею 101 квадтратних метрів у столиці. Усе б нічого, але дружина Синютки в тому ж таки інтерв’ю обмовилася про те, що її свекри живуть у селі на Тернопільщині. 

Нагадуємо, що раніше Олег Синютка підтримав львів’ян стосовно недоцільності будівництва сміттєпереробного комплексу на Пластовій. Голова ЛОДА зазначив, що міській раді Львова було надано значно більший список альтернативних територій, де можна було б реалізувати такий проект. 

.,.,.,.