П’ятниця, 29 Березня, 2024

"Чемодан, вокзал, Росія!": як нардепку Королевську вигнали з Львівської ОДА

“Ганьба!”, “Геть зі Львова!” та “Чемодан, вокзал, Росія!” – саме такими словами зустріли та провели народну депутатку України, представницю партії “Опозиційна платформа – За життя” Наталю Королевську, передає zaxid.net.

Як це відбувалось?

ЛОДА

Як повідомляє інформаційний портал “lvivyes“, вчора, 27 лютого, з робочим візитом до Львова прибула народна депутатка України 8-го та 9-го скликань Наталя Королевська. За її участю у стінах Львівської ОДА мало відбутись виїзне засідання комітету ВРУ з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів. У рамках зустрічі мали обговорити питання нового трудового кодексу в Україні та систему пенсійного забезпечення. Також у робочій зустрічі мали взяти участь й інші парламентарі, зокрема до Львова приїхала Галина Третьякова – голова Комітету Верховної Ради з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів, та посадовці ЛОДА. На засідання прийшов і очільник ЛОДА Максим Козицький, однак все пішло не за планом.

Оскільки приїзд до Львова відомої проросійської політичної діячки, депутатки проросійського політичного опозиційного блоку Королевської був заздалегідь анонсований, до цього підготувались львівські активісти-патріоти, які організували їй “теплу” зустріч. Серед числа протестувальників присутності Королевської в ЛОДА були ветерани АТО, представники Української спілки учасників АТО, “Рабів до раю не впускають”. Загалом було близько 20 осіб. 

Перед початком засідання у Наталі Королевської запитали, чий Крим та Схід України, а також про те, чи є Росія агресоркою. Якщо на перше питання нардепка ще відповіла, зазначивши, що це все територія України, то почувши інше запитання – промовчала. Помітно було, як народна обраниця нервувала. Після кількох хвилин перемовин, спроби Королевської поговорити з львів’янами навіть українською мовою, під вигуки “Геть зі Львова!” та “Чемодан, вокзал, Росія!” Наталя Королевська таки покинула залу, що можна побачити на відео.

Ситуацію намагалась налагодити зе-депутатка Третьякова, однак її ніхто не слухав. Також пробував це зупинити народний обранець від “Європейської солідарності” Микола Княжицький, але й це не допомогло. Очільник ж ЛОДА та інші львівські посадовці, зокрема керівники пенсійного фонду, організацій роботодаців та профспілок, що теж були на зустрічі, у конфлікті не брали участі. Опісля виходу Королевської з зали засідань Галина Третьякова оголосила про перерву. Опозиціонерка не лише вийшла з приміщення, де з нею “тепло” поговорили львів’яни, а й одразу покинула будівлю Львівської облдержадміністрації. 

Відомо, що після ганебного вигнання Королевської з ЛОДА вона у Львові мала ще зустріч з представниками “Організації ветеранів України” (проросійської організації).

Хто така Наталя Королевська?

Наталя Королевська – проросійська політична та державна діячка. У 2012-2014 роках займала посаду міністерки соціальної політики України. Вона – народна депутатка України 8-го та 9-го скликань. Відома своїми сепаратистськими поглядами та відкрито підтримувала вбивць Небесної Сотні.

Королевська

 

.,.,.,.