П’ятниця, 29 Березня, 2024

Голова ЛОДА перерахував свою зарплату на боротьбу з СOVID-19 і буде так робити й надалі

У цей непростий час, коли весь світ бореться з пандемією, яку спричинив коронавірус, держави, кожна в силу своїх можливостей, знань, веде боротьбу з COVID-19. До цього по всьому світу долучаються і окремі особи – підприємці, бізнесмени, співаки, музиканти, спортсмени, політики та інші діячі. Усі вони роблять свої благодійні внески: хтось перераховує кошти на рахунки медзакладів, інші ж купляють дороговартісне обладнання та засоби захисту. На щастя, чимало таких благодійників в Україні. Тільки у Львові протягом місяця місцеві підприємці пожертвували на боротьбу з COVID-19 близько 35 млн грн. У число цих людей входить і голова ЛОДА Максим Козицький, передає видання “zaxid.net“.

Як повідомляє інформаційний портал “lvivyes“, свою зарплату за березень Максим Козицький віддав на благодійність, зокрема, було закуплено 225 захисних костюмів для медиків. Їх мають розподілити у дві міські лікарні, де вже ведуть боротьбу з COVID-19. 100 костюмів передадуть в ОХМАТДИТ, а 125 – у Львівський обласний центр екстренної медичної допомоги.

Відомо, що зарплата Максима Козицького за березень склала 38 000 грн. Уся ця сума була перерахована на благодійність. Але, варто зауважити, до закупівлі цих костюмів долучились і заступники голови ЛОДА. Кілька з них частини своїх особистих коштів теж перерахували на допомогу лікарям. До слова, Козицький зауважив, що скеровуватиме свої власні кошти на боротьбу з COVID-19 до завершення пандемії.

Максим Козицький наголосив, що наразі захисту медиків варто надати особливого значення, навіть більшого, ніж закупівлі обладнання, бо вони (медики) ті, хто стоять “на передовій” у війні з коронавірусом, тому їх варто максимально захистити. Не можна допускати, щоб медпрацівники хворіли на COVID-19, бо не буде кому лікувати та рятувати всіх інших.

.,.,.,.