Четвер, 28 Березня, 2024

Кольорові ініціативи Козицького не припали до душі львівським чиновникам

Сьогодні, 11 лютого, відбулася сесія Львівської обласної ради, пише lvivyes.com. В ході сесії виступив новообраний голова Львівської обласної державної адміністрації Максим Козицький, який поскаржився на те, що не знайшов підтримки серед департаментів адміністрації стосовно його ідеї порівно поділити кошти на реалізацію проєктів між районами.  

Відстоював свою думку стосовно розподілу коштів Козицький вкрай наполегливо, зазначаючи, що націлений виключно на конструктивну співпрацю, націлену на поліпшення добробуту Львівської області. Козицький впевнений в тому, що кошти мають йти, в першу чергу, на ті проєкти, які ще є незавершеними.  

До того ж, Козицький вважає за доцільне розподіляти кошти пропорційно між всіма районами та містами. На його думку, проєкти мають повністю відповідати програмі соціально-економічного розвитку. 

Розчарований очільник врешті зізнався: намагався, як міг, знайти порозуміння. Однак департаменти Львівської ОДА так і не дослухалися до мальовничих ініціатив новообраного очільника області. То чи варто надалі сподіватися на конструктивний діалог із затятими міськими чиновниками – побачимо згодом.  

Пригадаємо, Максим Козицький тільки-но прийшов на зміну своєму попереднику і очолив Львівську обласну державну адміністрацію. Його офіційно представив Президент України Володимир Зеленський 6 лютого в місті Червонограді. Сам Президент запевнив, що цілком довіряє новому очільнику адміністрації і вважає його “сильним” менеджером, справжнім фахівцем, у якого – понад 20 років досвіду роботи менеджером за спиною. Та, схоже, менеджерським досвід чиновника поки що не проявився, бо ж згоди стосовно однієї з перших ініціатив Козицького чиновники так і не змогли дійти.  

Зазначимо, що попередника Козицького, Мальського, було звільнено через відсутність результатів.  

.,.,.,.