П’ятниця, 29 Березня, 2024

Співробітник Адміністрації президента підірвав мережу своєю "грамотою"

24 червня у соціальній мережі “Facebook” на сторінці Миколи Богославця, нового співробітника Адміністрації Президента України (як сам він себе представив), себто, людини з команди Володимира Зеленського, з’явився допис, в якому пан Микола повідомив про початок своєї роботи в АП та подав перелік справ, за які він відповідатиме. Але тут навіть найголовніше не інформація про “свіже лице” у команді “Зе”, а те, як цю інформацію було подано. У своєму, досить лаконічному, повідомленні посадовець (начебто) зробив аж 10 помилок, через що користувачі мереж його неабияк висміяли. 

Як повідомляє інформаційний портал “lvivyes“, загалом пост Миколи Богославця зазнав аж шість редакцій (як дослідили ІТ-фахівці), однак і кінцевий варіант, як виявилось, був не бездоганним. Автор тексту зробив пробіл у слові між апострофом та наступною буквою.

АП

Відтак, у своєму тексті-повідомленні українцям Микола Богославець зробив помилки у таких словах: міжнародне, технічна, інвестиції, співробітництво, акредитований тощо. У дописі ці слова було написано: “мижнародне спивробітництво”, “акридитований”, “тихнічна допомога”, “инвестиції в Україну” та інші. Крім того, майже усюди, де мав стояти апостроф, його не було. Допущено було й чимало пунктуаційних неточностей.

Сподіваємось, Микола Богославець дасть логічне пояснення історії свого допису, або цей чоловік, що, ймовірно, зайняв високу державну посаду, справді є малограмотним?

.,.,.,.