Четвер, 28 Березня, 2024

Відомий український телеведучий зголосився модерувати дебати між Порошенком та Зеленським

Станом на сьогодні, 4 квітня, вже опрацьовано 100% голосів українців. З великим відривом від своїх конкурентів на першому місці залишився Володимир Зеленський із результатом 30,24% – за нього свої голоси віддали 5 мільйонів 713 тисяч 825 українців. На другому місці – чинний очільник країни Петро Порошенко з результатом 15,95%, або 3 мільйони 14 тисяч 538 голосів. Вони ж і вийшли у 2-й тур виборів. Про це пише 24Канал.

Як повідомляє інформаційний портал “lvivyes“, у постперіоді першого туру виборів усі громадяни України активно обговорюють та закликають кандидатів у президенти до публічних дебатів. Не залишаються осторонь і зірки шоу-бізнесу, яким теж не байдужа доля України. Зокрема, відомий телеведучий та шоумен Сергій Притула сам зголосився модерувати ймовірні дебати між кандидатами у Президенти Петром Порошенком та Володимиром Зеленським. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook:

“Штабам обох кандидатів повідомляю, що ось у ці дні я на гастролях…В будь-який інший день можу попрацювати модератором на дебатах. На безоплатній основі. Мій номер є у обох. Де НСК “Олімпійський” я знаю. Свистіть, якщо що.”

Нагадаємо, одразу після оголошення екзитполів Петро Порошенко запросив Володимира Зеленського на передвиборчі дебати. Того ж вечора Зеленський під тиском журналістів погодився на дебати, хоч згодом у його ж команді заявили, що кандидат “Зе” готовий до дебатів, але якщо це дозволить концертний графік. За останньою інформацією, вчора, 3 квітня, команда Зеленського “проявила креатив” і висунула чинному Президенту ряд вимог та ультиматум провести публічні дебати на НСК “Олімпійський” у присутності глядачів та журналістів, на що Петро Порошенко погодився: “Стадіон, так стадіон!”. У свою чергу у МВС вже заявили, що готові забезпечити охорону дебатів на НСК “Олімпійський”.

Попри те, що в Україні не дуже прижилася практика дебатів серед кандидатів другого туру, на сайті Верховної Ради уже зареєстрували законопроект №10168 щодо обов’язковості теледебатів у разі призначення повторного голосування, тому українці все ж розраховують, що дебати таки відбудуться між Порошенком та Зеленським до 21 квітня 2019 року, тобто до дня голосування у 2-му турі. 

.,.,.,.