Вівторок, 19 Березня, 2024

Якими статками володіють окупанти Криму?

Батьки фіналісток українського Національного відбору Євробачення 2019 року Анни та Марії Опанасюк можуть похвалитися не лише непоганими зарплатами, а й коштовним майном, пише сайт “lvivyes” з посиланням на сайт “24 каналу“. Батьки фіналісток вважаються досить поважними людьми в окупованому Криму. Однак правда залишається правдою: вони відверто підтримують окупантів української території.

Так, зокрема точно відомі наступні факти про цю сім’ю: мати сімейства Лариса Опанасюк працює в “Раді міністрів Криму”; її там називають “заступником голови” та “керівником апарату “Радміну”. Батько сімейства Олександр Опанасюк є відомим у Криму суддею, хоч у 2016 році офіційно пішов у відставку. Попри те, що політики Криму зобов’язані подавати декларації про свої доходи, декларації про доходи цього сімейства завершилися ще на 2014 році, принаймні, декларація за цей рік є відкритою для доступу. 

Відповідно до опублікованих даних зазначеної декларації, у 2014 році окупантка заробила 1 мільйон 276 тисяч рублів (сьогодні це понад 523 тисячі гривень). Також у своїй декларації окупантка писала про лише одну земельну ділянку площею у 994 квадратних метри.

Щодо зарплати чоловіка, то Олександр Опанасюк у 2014 році отримав трохи більше, а саме 1 мільйон 670 тисяч рублів (майже 685 тисяч гривень). Олександр Опанасюк також володів житловим будинком у 150 квадратних метри та нежитловою будівлею у 280 квадратних метри. У його володінні був і гараж площею у 20 квадратних метрів, де він припарковував свій легковий автомобіль Toyota Rav-4 і скутер Yamaha.

Нагадуємо, що саме з цієї сім’ї походить гурт ANNA MARIA, який початково цього року мав захищати Україну на Євробаченні. Однак через скандальний виступ і обурення українців гурт зняли з виступу. 

.,.,.,.