Четвер, 28 Березня, 2024

Про що Вакарчук домовлявся з Порошенком?

Вчора, 28 січня, в ефірі програми “Гра у класику”, що на телеканалі ZIK, музикант зі Львова, фронтмен гурту “Океан Ельзи” та відомий громадський діяч Святослав Вакарчук поділився з українцями своїми думками щодо бачення розвитку нашої держави. Крім того, артист прокоментував свою позицію щодо президентських виборів. Про це пише видання zik.ua.

Як інформує “lvivyes“, у студії телеканалу Святослав Вакарчук розповів, що постійно спілкується з різними політиками та державними чиновниками, веде переговори щодо розвитку України як з українськими посадовцями, бізнесменами, так і з закордонними. За словами Вакарчука, серед великого числа “співбесідників”, безумовно, є і Президент України, з яким музикант обговорює можливі зміни в країні. Зокрема, Вакарчук розповів, що саме з його ініціативи та його колег, однодумців, моральних авторитетів України, було запущено великий український “проект” – “Антикорупційний суд”. У цій справі свою допомогу запропонували Вакарчуку ієрархи православної церкви Філарет та Блаженніший Святослав, Ада Роговцева та Сергій Жадан, які поставили свої підписи у офіційних зверненнях до Президента.

Святослав Вакарчук заявив:

“Як виборець, свідомий громадянин і людина, яка декларує бажання справжніх змін, для мене зараз головним є не прізвище, а ідеї та їх імплементація. Бо головне, що роблять політики або потенційні кандидати в президенти є набагато менше, що вони говорять… Зараз розпочнеться президентська кампанія і у всіх кандидатів… буде шанс показати, чого вони варті. А ми всі зробимо свій вибір.”

Також Святослав Вакарчук сказав про те, що у нього немає планів щодо публічної підтримки жодного з кандидатів на президентських виборах. 

Пригадаємо, Святослав Вакарчук протягом 2018 року часто брав участь у міжнародних та всеукраїнських заходах, де багато говорив про політику та майбутнє України. У ЗМІ писали про потенційну кандидатуру Святослава на виборах Президента України у 2019 році, однак 28 січня Святослав спростував усі прогнози щодо цього, заявивши, що не буде балотуватися у президенти України.

.,.,.,.