П’ятниця, 29 Березня, 2024

ЛКП "Лев" отримало нового очільника: кого призначив Садовий замість Кошак?

Цими днями львівський мер Андрій Садовий призначив нового очільника для ЛКП «Лев», повідомляє lvivyes.com. Раніше директоркою підприємства тривалий час працювала Оксана Кошак, яка за відповідальну службу і плідну працю на благо рідного міста отримала від мера зворушливі слова вдячності від імені всієї громади нашого міста.

Завдяки Оксані Кошак підприємство зробило великий крок уперед

За словами мера, ЛКП «Лев» сьогодні є зразковим для України, а переймати досвід підприємства приїжджають до Львова навіть фахівці з-за кордону. Це й не дивно – за останні роки підприємство реалізувало чимало гарних проєктів на підтримку безпритульних тварин нашого міста.

Завдяки роботі Оксани Кошак у Львові відкрили перший в Україні центр адопції, який всиновлює безпритульних тварин. Результати від діяльності установи сьогодні вражають, адже, перш за все, установа скоротила кількість безпритульних тварин на вулицях Львова.

Під керівництвом Оксани Кошак підприємство започаткувало роботу Першої комунальної ветеринарної поліклініки у Львові. Та чи не найбільша заслуга і чи не найбільший здобуток роботи підприємства під патронатом Оксани Кошак – це запуск в роботу першого у Львові та на Західній Україні банку крові для тварин (собак). І це – лише частина з великого переліку зроблених корисних справ на користь рідного міста.

Чому звільнили чиновницю?

Оксана Кошак покидає улюблене місце роботи у Львові, аби очолити таку установу вже в українській столиці. Тож тепер на черзі величезних змін у поводженні з домашніми улюбленцями і вуличними тваринами – Київ.

А хто ж прийде на зміну?

Натомість Оксану Кошак на посаді очільника ЛКП «Лев» має змінити Андрій Пінчук – знаний у Львові ветеринар, який спільно з Оксаною Кошак працював над розвитком львівського підприємства.

.,.,.,.