П’ятниця, 29 Березня, 2024

Яким чином Андрій Садовий дратує львів’ян?

Сьогодні, 30 квітня 2020 року було внесено зміни до міського бюджету Львова на поточний рік. Виконавчий комітет міської ради Львова вирішив виділити триста тисяч гривень на те, щоб інформувати місцевих жителів за допомогою мобільних операторів, пише lvivyes.com.ua.

Чи дійсно потрібно виділяти стільки грошей на інформування громадян, у той час, коли через пандемію коронавірусу безліч лікарень потребує як і захисних засобів, так і медичних приладів для боротьби з COVID-19? Вочевидь, у Львівській міській раді вважають, що така трата бюджетних коштів є доцільною і що інформування вплине на ситуацію з коронавірусом в місті. 

Олег Іщук – директор департаменту фінансової політики пояснив, що кошти будуть спрямовані на Програму «Львівська інтегрована система обробки інформації». Таким чином мешканці Львова, Винників, Брюховичів та Рудного отримуватимуть СМС-повідомлення з інформацією про COVID-19.

Нагадаємо, що в кінці березня міська рада Львова організувала тендер щодо інформування населення про коронавірус. Мобільні оператори Київстар та Vodafone перемоги і саме вони відповідатимуть за те, щоб львів’яни отримувати смс-повідомлення про загрозу вірусу. Нагадаємо, що на це  міський бюджет Львова виділив 281 тисяч гривень.

Тому львів’яни тепер будуть обізнаними, адже отримуватимуть повідомлення про коронавірус. Протокол дійсний з 18 березня 2020 року.

Нагадаємо, що станом на 30 квітня в регіоні зафіксовано 430 випадків інфікування COVID-19. Зараз деякі карантинні заходи скасовані та дещо пом‘якшені, проте просимо жителів Львівщини дотримуватись усіх обмежувальних заходів та правил, які встановили Уряд України та МОЗ.

.,.,.,.