Четвер, 28 Березня, 2024

Зеленський знову їде до Львова, а звідти – до своїх "слуг народу" у Rixos-Prykarpattya

У суботу, 3 серпня, до Львова має прибути з робочим візитом Президент України Володимир Зеленський. Про це пише прес-служба Львівської ОДА.

Як повідомляє інформаційний портал “lvivyes“, цей візит на Львівщину Володимира Зеленського як Президента України стане вже третім. Джерела зазначають, що першочергово очільник країни завітає у місто Лева, після чого вирушить до Трускавця, де якраз у ці вихідні має завершитись масштабне навчання депутатів від партії “Слуга народу” “парламентському ремеслу”.

Попередньо відомо, що у ці дні у Трускавці перебувають близько 250 народних обранців вищезазначеної партії, які проходять вишкіл у Київській школі економіки, так звану підготовку до роботи у Верховній Раді України. За різними оцінками експертів таке навчання “слуг народу” обійдеться у 8-10 млн грн. До слова, проживають депутати від партії “Слуга народу” в одному з найдорожчих готелів курорту – Rixos-Prykarpattya, пише 24 Канал. Відомо, що вартість стандартного 2-місного номера (а живуть майбутні “слуги народу” по двоє) становить 4700 гривень на добу. Таким чином, загальна вартість номерів, які були орендовані для представників партії (254 депутати), склала 3,8 мільйона гривень – це з урахуванням знижки у 10% від готелю. Дорога поїздом у дві сторони (Київ – Трускавець) обійшлась “Слузі народу” приблизно у 20000 грн.  

Зе

Крім того, прес-служба ЛОДА інформує, що у Трускавці Володимир Зеленський візьме участь у робочій нараді щодо Форуму медичного туризму.

Нагадаємо, востаннє Президент Зеленський був у Львові 6 липня. Тоді у рамках робочого візиту він особисто представляв нового очільника Львівської обласної державної адміністрації Маркіяна Мальського. А перший візит шостого Президента України до міста Лева відбувся ще у травні, причиною тому була трагедія на шахті “Лісова”. 

.,.,.,.