П’ятниця, 29 Березня, 2024

Хакери знищили YouTube-канал Андрія Садового: хто до цього причетний?

8 січня Центральна Виборча Комісія України в офіційному порядку зареєструвала Андрія Садового, мера Львова та лідера партії “Самопоміч”, як одного з кандидатів на посаду Президента України.

Як повідомляє інформаційний портал “lvivyes“, на цей час у мера Львова вже чітко сформована передвиборча програма, пункти якої та свою політичну позицію Андрій Садовий демонстрував на власному офіційному YouTube-каналі. Але 15 січня невідомі хакери зламали обліковий запис мера Львова і видалили його канал на YouTube. Таку інформацію надали представники “Самопомочі” у вівторок, 15 січня. У повідомленні йдеться, що на момент ліквідації на каналі було розміщено кілька десятків відео від кандидата, частина з яких мали понад 1 млн переглядів. Про це пише інформаційне агентство zaxid.net.

Володимир Дедишин, представник штабу Андрія Садового, розповів, що на даний час команда мера Львова вивчає всі обставини цієї атаки. Також пан Володимир зазначив, що за попередніми висновками даний канал відновленню не підлягає.

Представники передвиборчого штабу Андрія Садового не дають конкретних коментарів щодо того, хто на їх думку стоїть за цією хакерською атакою. Однак Володимир Дедишин розповів, що на каналі Садового найбільший резонанс викликало відео про корупційну поруку у вищих владних колах України. Зокрема, сюжет став причиною гострої критики генерального прокурора Юрія Луценка. Цей ролик зібрав понад півтора мільйони переглядів. Наостанок Дедишин додав, що вони вже завантажили вищезгадане відео на новий офіційний канал в YouTube мера Львова, одного з головних претендентів на посаду Глави держави, Андрія Садового. 

Пригадаємо, мер Львова та лідер “Самопомочі” Андрій Садовий вже оприлюднив свою передвиборчу програму, яка складається з 11-ти головних пунктів, що стосуються різних сфер політичного, економічного та соціального життя країни. 

.,.,.,.