П’ятниця, 29 Березня, 2024

Мер Львова Андрій Садовий іде у президенти, щоб відновити віру людей в Україну

Міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що братиме участь в президентських виборах. Таку заяву він оприлюднив у часі зустрічі з організаторами молодіжного форуму, що відбулась у жовтні. Таку інформацію подає офіційний сайт об’єднання “Самопоміч”.

Як повідомляє “lvivyes”, мер Львова Андрій Садовий зробив заяву щодо головних пунктів його передвиборчої програми. За його ж словами, ключовими елементами кампанії львів’янина стануть:

  • мобілізація молоді;
  • розрив корупційної кругової поруки в політиці;
  • технологічна модернізація країни.

На думку пана Андрія, Україна відстала у розвитку (це стосується усіх сфер) від світових лідерів на десятки років. Саме тому, наступний Президент просто зобов’язаний разом зі своєю командою зробити все, щоб наздогнати світ. Садовий підкреслив, що це питання національної безпеки і виживання.

Мер  Львова дав публічну обіцянку, що найближчим часом оприлюднить членів своєї команди, тих людей, з якими піде на вибори, а у перспективі – змінюватиме країну. Також пан Андрій закликав до об’єднання усі сили, які підтримують ідею “рішучих змін”. Пригадаємо, що ще у вересні Анатолій Гриценко публічно закликав лідера партії “Самопоміч” до об’єднання. За його словами, у двох політичних сил є спільне бачення, як рухатися вперед та більше шансів дійти до перемоги. Раніше Садовий заявляв, що кандидатів у президенти від “Самопомочі” буде декілька.

Андрій Садовий на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук заявив:

“…рішення – непросте, але обмірковане, свідоме і відповідальне. Моя кампанія буде прагматичною пропозицією Україні. Я представлю бачення, команду і план дій, які достойні моєї рідної держави. Слава Україні!” 

Зазначимо, цьогорічна передвиборча кампанія розпочинається 31 грудня. Вибори президента України відповідно до Конституції України і закону України “Про вибори президента України” повинні відбутися 31 березня 2019 року. Серед інших претендентів на посаду Президента України є: Юлія Тимошенко, Анатолій Гриценко, Олег Тягнибок, Інна Богословська, Роман Насіров та інші.

.,.,.,.