П’ятниця, 29 Березня, 2024

Яке львівське видання Синютка обрав як офіційне для Львівської ОДА

У 2019 році одне з найвідоміших львівських видань – міська газета “Високий Замок” стане офіційним друкованим виданням Львівської обласної держадміністрації. Про це заявив сам голова ЛОДА Олег Синютка. Так інформує прес-служба Львівської ОДА.

Як повідомляє інформаційний портал “lvivyes“, таке рішення вже  оприлюднили у розпорядженні голови Львівської ОДА Олега Синютки від 16 січня 2019 року. У тексті розпорядження йдеться:

“Визначити газету “Високий Замок” офіційним друкованим виданням обласної державної адміністрації на 2019 рік.”

Вищезазначене рішення передбачає, що видання “Високий Замок” повинно висвітлювати діяльність Львівської обладміністрації, публікувати акти, необхідні розпорядження та інші важливі документи. Роботу “Високого Замку” буде фінансувати департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Львівської ОДА. Про це пише varianty.lviv.ua.

Пригадаємо, газета “Високий Замок” є офіційним друкованим органом Львівської обласної держадміністрації з 2015 року. У попередньому, 2014 році, цю роль виконувала газета “Львівська пошта”. Ще раніше, з 1 лютого 2013 року до 20 травня 2015 року – офіційним виданням було те ж видання “Високий Замок”. З 1 квітня 2012 року до 31 січня 2013 року цю роль виконувала “Львівська газета. Вісник міста”.

Зазначимо, Олег Синютка особисто закликає усіх львів’ян та мешканців області 22 січня масово долучитись до відзначення Дня Соборності України. У цей день на Львівщині відзначатимуть сторіччя Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки. У Львівській ОДА пропонують людям прикрасити свої будинки, подвір’я, балкони чи вікна державним стягом, аби урочисто відзначити важливе для України свято.

.,.,.,.