П’ятниця, 29 Березня, 2024

У Львові відбудеться зустріч партії "Голос" Святослава Вакарчука з людьми: дата, локація

У рамках представлення новоствореної партії напередодні позачергових виборів до Верховної Ради України, представники “свіжої” політичної сили “Голос”, яку очолив відомий український співак та громадський діяч Святослав Вакарчук, приїдуть до Львова, щоб розповісти про свої плани та амбіції щодо України. Про це пише видання 032.ua.

Як повідомляє інформаційний портал “lvivyes“, зустріч команди Вакарчука з львів’янами відбудеться 2 червня на FESTrepublic (вул. Старознесенська, 24). Саме тоді партійці відомого музиканта, а тепер і політика – Святослава Вакарчука, презентуватимуть свій новий політичний проект. Крім того, стало відомо, що у рамках “Відкриття коворкінгу змін” у Львові можна буде зустрітися з представниками штабу та координаторами волонтерського руху, які хочуть творити справжні зміни. Організатори події зазначають, що участь можна взяти попередньо зареєструвавшись. До слова, зустріч представників “Голосу” з виборцями вже відбулась у Києві.

Пригадаємо, про створення політичної партії “Голос” відомий український музикант, лідер гурту “Океан Ельзи”, активний громадський діяч Святослав Вакарчук заявив 16 травня на прес-конференції. Разом із тим, новоспечений політик повідомив, що у жодному разі не планує об’єднуватись на парламентських виборах 2019 із будь-якими “політичними брендами”.

Станом на сьогодні відомо, що до партії “Голос” на чолі зі Святославом Вакарчуком увійшли:

  • Юлія Клименко, екс-заступниця міністра економіки;
  • Ярослав Юрчишин, екс-голова правління антикорупційної організації Transparency International Україна;
  • Юрій Соколов, доктор, кардіохірург;
  • Андрій Шараскін, актор, режисер та командир роти, яка захищала Донецький аеропорт;
  • Соломія Бобровська, громадська активістка, волонтерка, в. о. голови Одеської ОДА у 2016-2017 роках.
  • Павло Кухта – програмний директор партії “Голос”;
  • Ярослав Железняк – фахівець щодо зв’язків з Верховною Радою, заступник керівника виборчої кампанії партії “Голос”.
.,.,.,.