П’ятниця, 29 Березня, 2024

Як вибрати ланцюжок на шию: поради львів’янам

Ланцюжок на шию – це не лише аксесуар, який дозволяє підкреслити образ, гармонійно доповнити його та додати родзинки. Це прикраса, яка може багато розповісти про її власника. Ланцюжок на шию повинен бути в кожної жінки, оскільки це один із найстильніших аксесуарів, який ніколи не втратить своєї актуальності. 

Окрім цього, ланцюжки на шию є чудовим подарунком для своїх близьких та другій половинці. Якщо ви бажаєте придбати ланцюжок на шию собі, або комусь на подарунок, наша стаття допоможе вам із вибором.

На що зважати при виборі ланцюжка на шию? 

Обираючи ланцюжок на шию, важливо звернути увагу на деякі нюанси, від яких залежить їх вигляд, практичність та зручність. Рекомендуємо вибирати ланцюжки з благородних металів: золота або срібла. Такі вироби ніколи не втратять актуальності, відрізняються довговічністю та гармонійно доповнюють будь-який образ.

Окрім цього, ключовими характеристиками, які слід враховувати при покупці ланцюжка, є: довжина, вид плетіння та сумісність із іншими аксесуарами на тілі.

Від довжини ланцюжка залежить його вигляд на тілі, а також практичність та сумісність із загальним стилем. Сучасні ювеліри пропонують ланцюжки довжиною від 40 до 70 і більше сантиметрів. Довжина ланцюжка залежить від тілобудови та особливостей зовнішності. Наприклад, для високих дівчат кращим вибором будуть довгі ланцюжки, а для низьких – навпаки. Розберемо детальніше довжину ланцюжків:

  •  40 см – такий ланцюжок є приталеним до шиї;
  •  50 см – така довжина проходить у верхній області декольте;
  •  60 см – середня область декольте;
  •  70 см – нижня частина декольте.

Також важливо враховувати наявність кулончика на ланцюжку. Тоді слід враховувати вагу кулончика, щоби ланцюжок витримував його та не викликав дискомфорту. У будь-якому випадку слід приміряти ланцюжок перед покупкою. Якщо ж ви купуєте його на подарунок, обов’язково враховуйте особливості тілобудови та стиль дівчини.

Важливим критерієм вибору ланцюжка є його плетіння. Найбільш популярними є якірний, панцирний та фантазійний тип плетіння. 

Де придбати стильні прикраси у Львові?

Якщо ви шукаєте стильні прикраси з золота, срібла та інших матеріалів за доступною ціною у Львові, пропонуємо вашій увазі ювелірну компанію «Aurum». На сайті ювелірного магазину ви можете детальніше ознайомитися з асортиментом прикрас та підібрати найгарніший виріб для себе, або в подарунок близькій людині. Величезний асортимент прикрас дозволить вам підібрати будь-який аксесуар як і на кожен день, так і для особливих подій. 

Виникають труднощі з вибором? На сайті «Aurum» ви можете звернутися до консультантів, які допоможуть вам підібрати найкрасивіший виріб. Варто додати, що прикраси від ювелірної компанії «Aurum» – унікальні та трендові, тому ніколи не втратять своєї актуальності.

.,.,.,.