Четвер, 28 Березня, 2024

Поважні гості та скромне застілля: як Президент України відсвяткував свій День народження

У суботу, 25 січня, Президент України Володимир Олександрович Зеленський відсвяткував своє день народження – 42-річчя. Відзначав свої уродини Глава держави на робочому місці – в президентському офісі, куди приїхали його вітати численні гості, передає видання Українська правда.

Як повідомляє інформаційний портал “lvivyes“, до щирих привітань з нагоди дня народження Президента долучились головні фігури української політики. Зокрема, особисто на Банкову, де, власне, і знаходиться Офіс Президента України, приїхали всі українські міністри на чолі з прем’єром Олексієм Гончаруком, спікер Верховної Ради України Дмитро Разумков, Руслан Стефанчук (заступник спікера), Давид Арахамія (глава фракції “Слуга народу”) та Олександр Корнієнко (офіційний лідер партії “Слуга народу”). Як згодом повідомила пресслужба Зеленського, уся офіційна “вітальна” частина тривала близько 30-40 хв. Згодом відбулось скромне застілля. Володимир Зеленський пригощав гостей сухими винами та шампанським. Першим говорити тост надали честь Дмитрові Разумкову. Згодом до привітань долучились й інші почесні гості. В Офісі президента повідомили, що таке численне товариство стало несподіванкою для Володимира Зеленського. У цей день він не очікував та не планував робити якісь гучні застілля на роботі, тому все пройшло скромно і без пафосу.

До привітань з нагоди уродин Президента України долучились і поважні особи з усього світу. Зокрема, одним з перших свої вітальні слова, підтримку та прихильність висловив Глава Білорусі Олександр Лукашенко. Привітали українського президента навіть з Росії.

З-поміж невпинного потоку привітань звичайно виокремились щирі слова дружини Володимира Олександровича, Першої леді України Олени Зеленської. У своєму дописі в одній з соцмереж вона надзвичайно тепло і з трепетом привітала свого коханого з його днем. Пані Олена подякувала йому за все, що має, за те, що їй завжди затишно та спокійно поруч з ним, за те, що почувається щасливою. В свою чергу вона пообіцяла коханому завжди підтримувати його та бути поруч! 

.,.,.,.