Вівторок, 19 Березня, 2024

Офіс замість Адміністрації: нововведення президента Зеленського

Головнокомандувач країни Зеленський кардинально змінює політичні стандарти, створені до теперішнього дня. Відтепер Адміністрація Президента отримала нове найменування – Офіс Президента, а число працівників значно зменшиться, повідомляє “lvivyes.com.ua“.

АП України була утворена екс-Президентом Кравчуком для реалізації його доручень та дій, згідно з законами України. ОП не надто буде відрізнятися – це буде такий же допоміжний органи влади для контролю та забезпечення правових, інформаційних, організаційних та інших повноважень Президента, але відмінність буде спостерігатися у чисельності робочих.

Наразі всі робітники Адміністрації будуть залишатися на своїх місцях, до завершення чинного договору між ними та роботодавцем. 

У реорганізовану Адміністрацію входитимуть: перший керівник ОП (який буде головою устрою), його заступники, керівник Апарату Офісу, помічники, радники, прес-секретар, уповноважені та речники Президента. А також близько десяти директорів та департаментів. 

Державне управління справами повинно повністю забезпечити новоутворений Офіс фінансами та матеріально-технічними потребами, а суму зарплатні співробітникам повинен визначити Кабмін.

 

 

.,.,.,.