П’ятниця, 29 Березня, 2024

Візит на Галичину: сьогодні Петро Порошенко збирає віче у Львові

Сьогодні, 28 березня, чинний Президент України Петро Порошенко вкотре відвідає Львівщину. Графік чергової робочої поїздки передбачає візит у Дрогобич, Стрий та Львів. Про це пише прес-служба Львівської територіальної організації БПП “Солідарність”.

Як повідомляє інформаційний портал “lvivyes“, за попередніми даними, Президент України зранку, 28 березня, матиме зупинку в Меденичах. Тут він проінспектує хід виконання робіт з ремонту траси. Після цього Порошенко відвідає місто Дрогобич, куди його запросили на відкриття нового відділення міської лікарні. У рамках цього візиту у місто Гарант о 12:00 зустрінеться з дрогобичанами на площі біля пам’ятника Тарасові Шевченку.

О 14:00 Президент України матиме зустріч з мешканцями Стрия на майдані Незалежності, біля пам’ятника Будителям. У програмі заплановано виступ рок-гурту KOZAK SYSTEM.

До Львова Гарант прибуде у другій половині дня. Тут заплановано провести Народне віче о 17:30 на площі біля Львівського театру опери та балету ім. Соломії Крушельницької.

У рамках питання візиту Порошенка до Львова, понад 30 громадських організацій Львівщини заявили, що не допустять провокацій під час візиту до Львова кандидата та чинного Президенти України Петра Порошенка. При цьому, окремі активісти Львова говорять про проведення різного роду акцій у цей день.

Пригадаємо, першу інформацію про приїзд очільника країни на Львівщину озвучили ще під час візиту голови Львівської обласної держадміністрації Олега Синютки на Дрогобиччину у суботу, 23 березня. Востаннє Президент України Петро Порошенко був у Львівській області наприкінці лютого. Тоді Глава держави відвідав Львівщину разом із дружиною.

.,.,.,.